Virtualni grad

Dobrodošli u prvi hrvatski virtualni grad, virtualni Bjelovar!

Virtualni grad jedinstveni je projekt na hrvatskom web-u. Nastao je kao želja nekolicine ljudi da prezentiraju ljepote stvarnog prostora u virtualnom svijetu Interneta. Virtualni grad otvora svoja vrata ne samo posjetiteljima koji mogu fizički doputovati na njegovu lokaciju već i putniku u virtulanom svijetu koji želi upoznati nove prostore sa svog ekrana.

Nove tehnologije i nove tehničke mogućnosti Interneta dozvoljavaju nam danas prezentaciju na način na koji to prije nije bilo moguće. Širokopojasni ADSL Internet omogućuje veću brzinu prijenosa podataka pa tako i tehnički naprednije mogućnosti prezentacije bez kojih je virtualni grad bilo teško zamisliti.

Upravo zbog toga virtualni grad je namijenjen prije svega korisnicima ADSL Interneta. Sama tehnologija virtualnog grada ne zahtjeva instalaciju dodatnih programa, dovoljan je samo Flash preglednik koji je u većini slučajeva već instaliran na vaše računalo, lokacije se učitavaju brzo i jednostavno a navigacija virtualnim gradom prilagođena je svakome.

Virtualni grad se gradi iz dana u dan, nove lokacije snimaju se kako Vi čitate ovaj tekst i grad otvara svoja vrata novim virtualnim posjetiteljima. Pozivamo Vas da nas ponovno posjetite na istoj adresi i otkrijete nova iznenađenja virtualnog grada.

Pošaljite nam poruku, komentare i sugestije kako bismo ovaj projekt učinili još boljim.

Virtualni grad otvora svoja vrata ne samo posjetiteljima koji mogu fizički doputovati na njegovu lokaciju već i putniku u virtulanom svijetu koji želi upoznati nove prostore sa svog ekrana...

više informacija »
KLIKNITE ZA UVEĆANI PRIKAZ