Kako korisiti?

Jednostavnim kretanjem miša po virtualnoj šetnji simulira se pogled oka. Dovoljno je samo da kliknete na prikaz virtualne šetnje (slika gore br 1.) i zadržanim klikom miša navigirate lijevo-desno gore-dolje (slika gore br 2.) u svim pravcima u kojima seže Vaš pogled. Također korištenjem kotačića na mišu možete povećati prikaz virtualne šetnje (slika gore br 3.).


Korištenje oznaka

Klikanjem na oznaku (slika dolje 1.) omogućen Vam je prikaz virtualne šetnje preko cijelog ekrana (full screen). Klikanjem na istu oznkau vraćate se na početni (smanjeni) prikaz.

Koristite istaknutu oznaku (slika dolje 3.) na virtualnoj šetnji kako bi se kretali sa jedne lokacije na drugu unutar virtulanog grada. Klikanjem na oznaku automatski se učitava lokacija koju ste odabrali.

Klikanjem na oznaku (slika dolje 2.) vraćate se na početnu stranicu virtualnih šetnji i prikaz mape.


Korištenje mape

Klikanjem na strelice u rubovima pomičete mapu u željenim smjerovim. Klikanjem na oznaku home vraćate mapu u početni položaj. Klikanjem na crveno označena područja na mapi učitavate virtualne šetnje.

Virtualni grad otvora svoja vrata ne samo posjetiteljima koji mogu fizički doputovati na njegovu lokaciju već i putniku u virtulanom svijetu koji želi upoznati nove prostore sa svog ekrana...

više informacija »
KLIKNITE ZA UVEĆANI PRIKAZ